Minilex - Lakipuhelin

Oikeusturvavakuutus ja asianajaja

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Oikeusturvavakuutus korvaa yleensä riita- ja rikosasioissa aiheutuneet kohtuulliset asianajopalkkiot. Oikeusturvavakuutuksen sopimusehdoissa on yleensä rajattu tietyt asiat pois korvaavuuden piiristä. Oikeusturvavakuutus ei yleensä korvaa esimerkiksi avioerosta aiheutuneita oikeudenkäynti- tai asianajokuluja. Oikeusturvavakuutuksen ottaja saa vapaasti valita, ketä asianjajajaa hän haluaa käyttää. Vakuutusyhtiöllä ei ole tähän sananvaltaa.

On hyvä huomata, että oikeusturvavakuutus korvaa ainoastaan kohtuulliset asianajopalkkiot. Mikäli asiakas kokee, että asianajajan palkkio on kohtuuton, voi asian viedä asianajajaliiton palkkioriitalautakuntaan.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Lähtökohtaisesti oikeusturvavakuutus on ensisijainen suhteessa valtion oikeusapuun. Todella vähävaraisen on kuitenkin mahdollista saada oikeusapua oikeusturvavakuutuksen omavastuuosuuteen.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa