Minilex - Lakipuhelin

Kilpailu- ja kuluttajavirasto

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on toiminut vuodesta 2013 alkaen, jolloin Kilpailuvirasto ja Kuluttajavirasto yhdistettiin Kilpailu- ja kuluttajavirastoksi.

Kilpailu- ja kuluttajaviraston tehtävä on valvoa kilpailulain, EU:n kilpailusääntöjen sekä kuluttajansuojalainsäädännön noudattamista, antaa lausuntoja mahdollisesti kilpailu- tai kuluttajapoliittisia vaikutuksia omaavista lainsäädäntöhankkeista ja tehdä aloitteita kilpailun sekä kuluttajansuojan edistämiseksi. Tavoitteena virastolla on taata terveet ja toimivat markkinat ja varmistaa markkinatoimijoiden vastuullinen ja kuluttajien edun huomioonottava käytös.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »


Selvitä asiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »


Kilpailu- ja kuluttajavirasto osallistuu myös kansainväliseen yhteistyöhön oman vastuualueensa tiimoilta ja pyrkii edistämään kuluttajavalistusta ja -kasvatusta. Lisäksi viraston tehtäväkenttään kuuluu aluehallintovirastojen, talous- ja velkaneuvonnan sekä digi- ja väestötietokeskusten kulutusneuvonnan ohjaus ja koulutus, kuten myös muun muassa matkatoimistojen vakuuksien valvominen ja rekisterinpito Suomessa toimivista valmismatkaliikkeistä.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa