Minilex - Lakipuhelin

EU:n kuluttaja-asiamies

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Euroopan unionissa ei ole varsinaista kuluttaja-asiamiestä, vaan kuluttajansuojakysymyksistä vastaa Euroopan kuluttajakeskus. Sen tehtävänä on auttaa kuluttajia rajat ylittävään EU:n, Islannin tai Norjan alueella tapahtuvaan kauppaan liittyvissä kysymyksissä. Sille eivät siis kuulu Suomen sisäiseen kuluttajakauppaan liittyvät kysymykset, joista huolehtii Kilpailu- ja kuluttajaviraston alainen kuluttajaneuvonta.

Euroopan kuluttajakeskus antaa neuvontaa tuotteiden tilaamista, maksamista ja palauttamista koskevissa kysymyksissä sekä muissa kaupankäyntiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Se tarjoaa muun muassa apua viallisesta tuotteesta tai palvelusta valittamisessa, ja sen verkkosivuilla on valmiita reklamaatiomalleja.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Euroopan kuluttajakeskus antaa lisäksi sovitteluapua yksittäisissä riita-asioissa, jotka koskevat rajat ylittävää kuluttajakauppaa. Sillä ei kuitenkaan ole toimivaltaa antaa osapuolia sitovia ratkaisuja tai velvoittaa myyjää tai palveluntarjoajaa maksamaan hyvitystä tai korvausta. Se voi siis auttaa ainoastaan sovintoratkaisun löytämisessä.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa