Minilex - Lakipuhelin

Euroopan kuluttajakeskus

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Euroopan kuluttajakeskus on Euroopan unionin, Islannin ja Norjan käsittävä kuluttajakeskusten verkosto. Suomessa sijaitseva Euroopan kuluttajakeskus toimii Kilpailu- ja kuluttajaviraston yhteydessä. Euroopan kuluttajakeskus antaa tietoa ja neuvontaa sekä avustaa kuluttajariitojen sovittelussa. Edellytyksenä asian viemiselle kuluttajakeskukseen sovitteluavun saamiseksi on, että myyjä on sijoittautunut Suomen rajojen ulkopuolelle, mutta Euroopan unionin, Islannin tai Norjan alueelle.

Kuluttajakeskus ei ole tuomioistuin, eikä laillisuusvalvontaa suorittava elin. Suomessa laillisuusvalvontaa suorittaa kuluttaja-asioissa kuluttaja-asiamies. Näin ollen kuluttajakeskus ei voi antaa sitovaa asiaratkaisua, eikä voi velvoittaa myyjää mihinkään. Kuluttajakeskus voi antaa ohjausta asian viemiseksi tuomioistuimeen. Kuluttajakeskus voi myös ohjata tuomioistuimen ulkopuoliseen riidanratkaisuelimeen siinä maassa, josta tuote tai palvelu on ostettu.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä alla olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 040 663 6051 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa