Minilex - Lakipuhelin

Korkein oikeus valitusluvan hinta

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Korkeimmalta oikeudelta voidaan hakea alemman tuomioistuimen päätökseen valituslupaa, jonka myöntäminen harkitaan tapauskohtaisesti. Korkein oikeus ei siis ota käsiteltäväkseen kaikkia niitä asioita, joista on valitettu, vaan se tekee jokaiselle valitukselle erillisen harkinnan, jonka perusteella lupa joko myönnetään tai evätään. Maksut perustuvat lakiin ja pääsääntöisesti korkeimmassa oikeudessa peritään useimmissa jutuissa niin kutsuttu oikeudenkäyntimaksu, jonka suuruus on yleensä 500 euroa. Maksusta on joitakin poikkeuksia.

Jos hakija saa asiaansa oikeusapua, maksua ei peritä. Maksua ei velvoiteta suorittamaan myöskään silloin, jos ratkaistavana on asia, joka on aikaisemmin ollut yksityishenkilön saama päätös vakuutusoikeudesta.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Asian käsittelemisestä voi muodostua myös muita kuluja, joita voi muodostua viranomaisen tekemästä työstä esimerkiksi asiakirjojen kopioinnin, jäljentämisen ja oikeaksi todistamisen vuoksi. 

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa