Saimme varoituksen että olisimme metelöineet ja rikkoneet käytävässä ikkunan. Olemme yrittäneet oikaista asiaa mutta ilmeisesti meidät on haluttu syntipukeiksi. Olemme uusia asukkaita talossa. Miten tällaisessa asiassa pystyy puolustautuun? Kun ei ole kiva saada varoitus jonkun toisen puolesta.

1 vastaus


756 vastausta

Hei. Valittajan (naapurin, isännöitsijän tai vuokranantajan) täytyy näyttää toteen, että olette aiheuttaneet häiriötä. Varoitusta ei saa antaa ilman perusteita. Pyytäkää kirjallinen todiste, milloin ja millä tavoin olette aiheuttaneet häiriötä. Varmuutta syyttömyyden todistamiseen saatte siitä, että osoitatte, ettette ole olleet kotona häiriköinnin aikaan tai jos tiedätte mahdollisen häiriön aiheuttajan.

Jos aiheettomia valituksia vielä satelee, voi kyseeseen tulla kotirauhan rikkominen. Ensiksi ilmoitus isännöitsijälle riittää, että voitte ryhtyä toimenpiteisiin kotirauhan rikkomisesta, jos syytökset jatkuvat. Poliisille rikosilmoitus ja tarvittaessa asia käsitellään käräjäoikeudessa, jolloin todisteet ratkaisevat.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi




Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]