Tammikuussa tapahtui onnettomuus jonka seurauksen nilkkani kääntyi virheasentoon, luu pirstoutui, jänteet ja nivelet revähti, sekä yksi luu katkesi kokonaan. Jalka operoitiin, metalli levyllä ja ruuveilla. Seurauksena on kovat kivut jotka ovat jatkuneet n.5 kuukautta, edes lääkitys ei vie niitä kokonaan pois. lisäksi nilkka ei taitu enään normaalisti, en voi juosta, pyöräillä tai harrastaa muitakaan aerobisia liikuntoja. Nilkka on paisunut huomattavasti toista suuremmaksi, nilkan operointi kohdassa on pitkä ja ruma arpi jota joudun peitellä ikäväkseni, sekä käveleminen ei näytä enään normaalilta. Joudun ravata lääkärissä jatkuvasti. Mieli on lannistunut, jonka myötä myös koulunkäyntini on kärsini useiden poissa olojen takia, pelkään jopa sen keskeytyvän. Toivoisin apua korvausten hakuun.

1 vastaus


Minilex

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Korvausten hakeminen riippuu siitä, minkälainen onnettomuus on ollut kyseessä ja minkälaisia vakuutuksia sinulla on. Jos kyseessä on ollut työssä sattunut onnettomuus, haetaan korvauksia työtapaturmavakuutuksesta, jonka työnantaja on ollut velvollinen ottamaan työntekijöilleen. Liikenteessä sattuneista onnettomuuksista aiheutuneet henkilövahingot korvataan pakollisesta liikennevakuutuksesta. Vapaa-ajalla sattuneiden vahinkojen korvaus riippuu siitä, oletko ottanut vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen itsellesi.

Korvausten hakeminen onnistuu usein vakuutusyhtiön nettisivujen kautta. Voit myös soittaa vakuutusyhtiöön ja kysyä, miten korvauksia haetaan. Mikäli olet epävarma siitä, mistä voisit korvauksia hakea, voit soittaa Minilexin lakipuhelimeen, niin saat nopeasti ammattiapua.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Lakipalvelut jopa 40 % edullisemmin - nopeasti ja luotettavasti »