Tein sopimuksen viemäriputken pesemisestä ja kuvaamisesta. Sopimus tehtiin 19.5.2016 ja työn toteuttaminen sovittiin viikolle 26 eli 27.6.-1.7. 2016. Sopimus on osoittautunut suhteettoman kalliiksi. Voinko purkaa sopimuksen, mitään töitä ei ole suoritettu. Sopimuksessa todetaan että "muutoksia, jotka ilmoitetaan 7 päivän jälkeen ostopäivästä ei oteta huomioon".

1 vastaus


Minilex

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei!

Sopimusta ei lähtökohtaisesti voi purkaa, jos molemmat osapuolet ovat olleet sopimuksen sisällöstä sen tekohetkellä tietoisia ja sopimus on tehty osapuolten vapaasta tahdosta. Yleensä vain sopimusrikkomus oikeuttaa sopimuksen purkamiseen. Tällainen sopimusrikkomus voi olla esimerkiksi ennalta sovitusta hinnoitteluperusteesta poikkeaminen.

Sopimusta ja sen ehtoja on mahdollista sovitella vain, jos sopimuksen ehto on kohtuuton tai sen soveltaminen johtaisi kohtuuttomuuteen. Tällainen tilanne voi syntyä esimerkiksi olosuhteiden olennaisesta muuttumisesta sopimuksen tekemisen jälkeen. Jos sopimuksen sisältö on ollut osapuolille selvä ja olosuhteet ovat pysyneet ennallaan, ei sopimuksen sovittelu tule yleensä kysymykseen.

Sopimuksessanne on lisäksi ilmaistu selvästi ajanjakso, jonka aikana muutoksista voidaan sopia. Tällainen muutostarve olisi tullut ilmaista siis 7 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »