Hei,
olen kerran käynyt Badults sivustossa ja ostanut 7päivän member. Kun 7päivää meni umpeen niin Badults veloitti minulta 119,70€. Joten vaihdoin kortin ja en käyttänyt sitä sivua enään. Mutta 2-3kuukauden päästä he lähettivät minulle maksukehotuksen että en ole maksanut heille kyseisen summan 119,70€. Ja he sanoivat että minun piti irtisanoa itseni siitä memberista, jotta ei kuluja tulee lisää. Miten se on mahdollista kun en käytä sitä sivua ja he suljevat minun käyttäjätunnukseni. Sanoivat jos en maksaa niin asia menee perijälle. Onko toi ihan laillinen tehdä näin vai että on huijausta ja uhkailu? He eivät tiedä henkilötunnukseni, ainoastaan minun ip-osoitta ja sähköposti.
Kiitos kun luit tämän.

1 vastaus


Minilex

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Sivustojen maksuehtoihin on aina hyvä tutustua ennen luottokorttitietojen syöttämistä tai tilauksiin sitoutumista. Yhä useammat sivustot ja palvelut käyttävät nykyään kuvailemasi tyyppistä mallia, jossa sopimus jatkuu katkeamattomana ja maksullisena heti esimerkiksi ilmaisen kuukauden päättymisen jälkeen, ellei sopimusta sitä ennen nimenomaisesti irtisanota. Maksun loppuunsaattaminen edellyttää käytännössä lähes aina sivuston ehtoihin sitoutumista, jolloin olet mitä luultavimmin ruksinut kohdan maksuehtojen hyväksymisestä. Selkeästi esillä pidettyjen ehtojen lukematta jättämisellä ei ole tapauksessa vaikutusta, vaan niiden lukeminen tai lukematta jättäminen on ehtojen hyväksyjän omalla vastuulla.

Katsoisin maksukehotukset ja perintätoimet näin ollen laillisiksi, ellei perintä ole ollut esimerkiksi aggressiivista tai yksityisyyden suojaa loukkaavaa.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »