Minilex - Lakipuhelin

Talousrikokset rikoslaissa

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Useat rikoslain kohdat koskevat talousrikoksia. Talousrikoksia ovat esimerkiksi kirjanpitorikokset, verorikokset, avustuspetokset, velallisen rikokset, rahanpesu, yrityssalaisuusrikokset, veropetokset ja arvopaperimarkkinarikokset. Yhteistä talousrikoksille on taloudellisen hyödyn tavoittelu.

Talousrikoksiin liittyy myös kysymyksiä oikeushenkilöiden eli yritysten rangaistusvastuusta.

Talousrikoksista voidaan tuomita rangaistukseksi sakkoa tai vankeutta. Tekijä voidaan määrätä talousrikoksen johdosta myös liiketoimintakieltoon.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Talousrikokset ovat rikoksina monimutkaisia ja niiden selvittäminen edellyttää pitkällistä perehtymistä kyseessä olevaan tilanteeseen. Talousrikosten toteuttaminen edellyttää yhä useammin myös teknologista erityisosaamista. Ammattimaiset talousrikosten tekijät pystyvät esimerkiksi toimimaan nimettömästi.

Oikeudenkäynnin menestymisellä talousrikosasiassa on usein huomattava taloudellinen merkitys. Niin puolustukselta kuin kantajapuoleltakin edellytetään talousrikosten käsittelyssä erityistä oikeudellista asiantuntemusta. Talousrikoksiin liittyvissä toimeksiannoissa lakimiehen puoleen kääntyminen on suositeltavaa. 

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa