Minilex - Lakipuhelin

Käräjäoikeuden antama valitusosoitus


» Lakipuhelin neuvoo kokemuksella - Soita 0600 12 450 »

Käräjäoikeus antaa valitusosoituksen valittajalle sen jälkeen, kun hän on ilmoittanut tyytymättömyyttä käräjäoikeuden ratkaisuun ja tyytymättömyyden ilmoitus on hyväksytty. Valitusosoitus liitetään käräjäoikeuden ratkaisun jäljennökseen, joka annetaan asianosaiselle.

Valitusosoituksen tulee sisältää tiedot valituksen käsittelevästä muutoksenhakutuomioistuimesta sekä päivämäärä, jolloin valitusaika päättyy. Lisäksi valituksen perille ajamista, jatkokäsittelylupaa ja lupaperusteita sekä valituskirjelmän sisältöä ja liitteitä koskevat säännökset tulee selostaa valitusosoituksessa. Valitus tutkitaan valitusosoituksen virheellisyydestä huolimatta, kun asianosainen on toiminut valitusosoituksen tai asiaa koskevan sääntelyn mukaisesti.

Valitusosoitus annetaan valittajalle siis sen jälkeen, kun tyytymättömyyttä on ilmoitettu ja tyytymättömyyden ilmoitus on hyväksytty. Valitusosoitus sisältää tietoja muutoksenhakuun liittyvästä menettelystä. Mikäli haluat tietää lisää käräjäoikeuden antamasta valitusosoituksesta, voit soittaa alla olevaan lakipuhelimen numeroon.


- Lakipuhelin neuvoo joka päivä klo 6 - 24 -


Aiheeseen liittyvät artikkelit

 

Selaa lakitietoa

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »