Minilex - Lakipuhelin

Tuotteessa oleva turvallisuuspuute

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Tuote voi olla turvallisuudeltaan puutteellinen, vaikka se ei varsinaisesti olisikaan vaarallinen. Vahingonkorvausta on suoritettava vahingosta, joka on johtunut siitä, että tuote ei ole ollut niin turvallinen kuin on ollut aihetta odottaa. Kyseessä voivat olla tuotteen ominaisuudet, joita siinä ei saisi olla tai tuotteen toimimattomuus ylipäätään. Tuotteen tulee täyttää vähintään vaatimukset, joita lainsäädännössä ja viranomaisten päätöksissä tuotteelle asetetaan.

Tuotevastuun mukaista vastuuta ei synny mikäli tuotetta käytetään väärin tai varomattomalla tavalla. Vahinkoa kärsineen on näytettävä toteen vahinko, tuotteen puutteellinen turvallisuus sekä puutteellisen turvallisuuden ja vahingon välinen syy-yhteys. Eräiden turvallisuusriskien voidaan katsoa kuuluvan tiettyjen tuotteiden ominaisuuksiin ja näin ollen kuluttajan katsotaan ne hyväksyneen. Tuotteen turvallisuutta arvioitaessa on otettava huomioon ajankohta, jona tuote laskettiin liikkeelle, tuotteen ennakoitavissa oleva käyttö, tuotteen markkinointi ja käyttöohjeet sekä muut seikat. Markkinointitietoja ovat mainoksissa, ilmoituksissa, pakkauksissa sekä kaupan yhteydessä annetut tiedot sisältäen kuvamateriaalin. Käyttöohjeiden on oltava ymmärrettävässä muodossa ja olennaisista vaaratekijöistä tuotteen käyttöön liittyen on mainittava.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä yllä olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 0400 4111 43 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Jos tarvitset vain lakineuvontaa, niin soitathan lakipuhelimeen 0600 12 450. Asiakaspalvelu ei anna lakineuvoja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa

 

[chatbot]