Tämä ihminen on ollut pitkään yhdistyksessä ja koko sen ajan hän on käyttäytynyt toisia kohtaan epäkunnioittavasti ja halveksivasti. Hän myös haukkuu toisia. Jos tämän ottaa yhdistyksessä esille, myönnetään, että henkilön käytös ei ole suotavaa mutta sille kuitenkin viitataan kintaalla ja ”pitää ymmärtää”. Miksi pitää ymmärtää, jos yksi henkilö terrorisoi muita? Kaikki tietävät ongelman, mutta kukaan ei nähtävästi ole puuttunut asiaan aiemmin…ainakaan jämäkästi, koska mitään ei ole tapahtunut.
Vastaan yhdistyksen tiedotuksesta. Aina on jotain sanottavaa kotisivujen päivityksestä. Kotisivuja on päivittänyt muutkin ennen minua ja jokainen on jättänyt tehtävän, koska niitä käskyttävään sävyyn tulleita viestejä on tullut niin paljon, ettei niitä jaksa, eikä voi muun elämän ohella tehdä. Hän etsii jopa arkistossa olevista teksteistä jotain korjattavaa. Ei kiinnosta ollenkaan lukea viestejä, jossa on huutava (isot kirjaimet ja huutomerkit) ja toisia tai minua halveksiva (lainausmerkit) sävy.

Puheenjohtajalta ei voi odottaa puolustusta, koska hän on henkilön aviomies ja hallituksessakin puolet kulkee puheenjohtajan perässä kuin lampaat.

Ei vielä vastauksia

Aiheeseen liittyvät kysymykset