Hei! Yhtiö kirjoitti hakemuksen ALV rekisteriin. Yhtiölla on ALV toiminta, eli kansainvällinen tavaran kuljetukset, jossa ALV on 0%. Veroviranomaiset eivät oikein uskoaa toimintaan, josta pyysi laitta hakemukseen alvilliset ostoslaskut ja tavaraliikennelupa, joista kopiot oli laitettu myöhemmin hakemukseen. Sen lisäksi verottajat pyysi yhteistyösopimuksen kopio kuljetuksen tilaajan kanssa_ mutta yhtiö ei haluaa antaa julkiseksi ketä ovat heidän asiakkaat, näin, että kilpailevat kumppanit sitten voivat saa julkinen infoa. Tämä info yhtiölle on niin kuin kauppasalaisuus. Voivatko sitten verottajat hylkää hakemuksen silla perusteella, että yhtiö ei näy heille yhtiön yhteistyökumppania?

1 vastaus


Minilex

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei

Verotusasiakirjat, jotka koskevat verovelvollisen taloudellista asemaa, sekä muut sellaiset verotusasiakirjat, joista ilmenee tunnistettavissa olevaa verovelvollista koskevia tietoja, on pääsääntöisesti pidettävä salassa. Verotustiedot eivät siten yleensä ole julkisia.

Jos annat verottajalle yhteistyösopimuksen kopion, siitä ei siten tule julkista asiakirjaa. Halutessasi voit vielä varmistaa asian verottajalta.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »