Hei, tilasin reilu viikko sitten Anttilan nettikaupasta pyörän, jonka kerkesin maksaa. Heti seuraavana päivänä maksusta Anttilalta tuli viesti ettei pyöriä enää ollut minulle ja käski lähettää pankkitilini numeron heidän laskutukseensa hyvitystä varten. Onko tapaukseni siis niin sanottu tilaus, jota ei korvata konkurssista johtuen, vaikka he ilmoittivat että pyörää ei ole tulossa jo ennen konkurssia?

1 vastaus


756 vastausta

Hei!

Koska olet tilannut Anttilasta tavaraa ennen konkurssia olet tavallinen konkurssivelkoja ja oikeutesi korvaukseen määrittyy Anttilan konkurssipesän pesänjaon perusteella. Anttilalla on paljon velkojia ja on mahdollista että kaikki velkojat eivät saa korvausta veloistaan. Jos olet tehnyt maksun luottokortilla kannattaa olla yhteydessä asiasta luottokortin myöntäneeseen tahoon.

Konkussilaissa omaksutun säännön mukaan kaikki konkurssin oikeusvaikutukset tulevat voimaan konkurssin asettamispäätöksen ilmoittamalla kellonlyömällä. Se että sinulle ilmoitettiin että tilaustasi ei tulla toimittamaan jo ennen konkurssia ei muuta asemaasi.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi




Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »

[chatbot]