Minilex - Lakipuhelin

Lakimiehen tekemä kiinteistökaupan purku

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Sopimus kaupan purkamisesta on tehtävä samalla tavalla kuin sopimus kiinteistökaupasta. Lakimies voi tehdä purkusopimuksen kaupan osapuolen sijasta, jos tämä asianmukaisesti valtuuttaa lakimiehen asiamiehekseen,

Lakimies voi tehdä kiintestökaupan purkusopimuksen, mutta sopimuksen osapuolen on tässä tapauksessa annettava lakimiehelle asianmukainen valtuutus. Valtuutus kaupan purkuun on tehtävä kirjallisesti. Myyjän on allekirjoitettava valtakirja ja siitä on käytävä ilmi asiamies sekä purettava kiinteistökauppa. Valtuutus voidaan tehdä myös sähköisesti.

Kiinteistön kaupan purku on tehtävä kirjallisesti, ja se voidaan tehdä myös sähköisesti. Purkusopimuksen tekijän on allekirjoitettava sopimus.

Kaupan purkusopimuksesta on käytävä ilmi:

1) luovutustarkoitus;

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »


Selvitä asiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »


2) luovutettava kiinteistö;

3) myyjä ja ostaja;

4) kauppahinta ja muu vastike.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä kiinteistökaupan purkamisesta, voit ottaa yhteyttä lakimieheen esimerkiksi soittamalla lakipuhelimeen.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa