Minilex - Lakipuhelin

Miten kuorma tulee sijoittaa ajoneuvoon?

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Koska tavarakuljetuksessa on aina ensisijaisesti otettava kaikkien tienkäyttäjien yleinen turvallisuus huomioon, tulee kuormasta tehdä mahdollisimman matala ja yhtenäinen kokonaisuus.

Ajoneuvoa kuormattaessa kuorma tulee sijoittaa niin, että kuorman massa saadaan jaettua mahdollisimman tasaisesti kuormatilan pohjan alalle. Kuorman painopisteen tulee olla riittävän alhaalla ja lähellä ajoneuvon pituussuuntaista keskiviivaa. Ajoneuvoa ei saa kuormata siten, että ajoneuvon painopiste on korkeammalla kuin kyseiselle ajoneuvolle on teknisesti sallittu. Mikäli on mahdollista, kuorma tulee tukea tavaratilan etupäätyä vasten. Kuormassa olevien esineiden mahdolliset terävät osat on suunnattava taaksepäin.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Kuorman sijoittamisessa on tärkeää, että kuorma saadaan varmistettua erilaisin sitein ja peittein. Varmistuksen avulla huolehditaan siitä, ettei kuorma siirry niin, että se voi haitata ajoneuvon liikenneturvallista käyttöä.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa