Minilex - Lakipuhelin

Katsastuksessa havaittujen vikojen ja puutteellisuuksien korjaaminen

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Mikäli ajoneuvo ei mene määräaikaiskatsastuksesta hyväksytysti läpi, katsastushenkilö antaa autoilijalle kehotuksen korjata ajoneuvossa olevat viat ja puutteellisuudet mahdollisimman pian.

Määräaikaiskatsastuksessa hylätty ajoneuvo on jälkitarkastettava yhden kuukauden kuluessa katsastuksesta samalla katsastustoimipaikalla, missä ajoneuvon katsastus on hylätty. Ajoneuvoa saa normaalisti käyttää liikenteessä tämän kuukauden ajan, mikäli ajoneuvoa ei ole määrätty määräaikaiskatsastuksessa ajokieltoon.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Mikäli ajoneuvoa ei viedä säädetyssä määräajassa jälkitarkastukseen, eikä näin ollen hylkäyksen perusteena olevia vikoja ja puutteellisuuksia ole korjattu, ajoneuvoa ei saa enää käyttää liikenteessä. Tällöin ajoneuvo on ajokiellossa, eikä sillä saa ajaa kuin sille nimenomaisesti varattuna aikana katsastukseen.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa