Minilex - Lakipuhelin

Liikenteen ohjauslaitteen vahingoittaminen

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Tielle asetettua liikenteen ohjauslaitetta ei saa vahingoittaa eikä luvatta peittää, poistaa, siirtää tai muuttaa. Liikenteen ohjauslaitteilla tarkoitetaan sekä liikennemerkkejä, liikennevaloja että muita tilannekohtaisia ohjauslaitteita.

Laissa on sanottu, että se, joka on vahingoittanut, siirtänyt tai muuten muuttanut liikenteen ohjauslaitetta, on heti saatettava se tyydyttävään kuntoon. Mikäli henkilö on esimerkiksi ajanut autollaan päin liikennemerkkiä ja se on vaikkapa kaatunut, henkilö on velvollinen korjaamaan tilanteen ja nostamaan kaatuneen liikennemerkin.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Jollei henkilö kykene saamaan liikenteen ohjauslaitetta tyydyttävään kuntoon, hänen tulee ensi tilassa ilmoittaa asiasta poliisille tai asianomaiselle muulle viranomaiselle sekä tarvittaessa ryhdyttävä liikenteen turvallisuuden vaatimiin toimiin.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa