Minilex - Lakipuhelin

Määräalan myynti

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Määräala on tietty rajoiltaan määrätty alue kiinteistöstä. Kiinteistön luovutusta koskevia säännöksiä sovelletaan myös määräalan myyntiin eli kauppaan, joten määräalan kauppa tapahtuu yleisten kiinteistökauppaa koskevien säännösten mukaan.

Niinpä myös määräalan myynti on tehtävä kirjallisesti, sekä myyjän ja ostajan tai heidän asiamiehensä on allekirjoitettava kauppakirja. Lisäksi kaupanvahvistajan on vahvistettava kauppa kaikkien kauppakirjan allekirjoittajien läsnä ollessa. Nykyisin määräalan myynti voidaan suorittaa myös sähköisessä kaupankäyntijärjestelmässä.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »


Selvitä asiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »


Mikäli määräalan kauppaa ei tehdä määrämuodossa, kauppa ei ole sitova. Lisätietoa määräalan myynnistä sekä sähköisestä kaupankäyntijärjestelmästä saat lakipuhelimesta.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa