Minilex - Lakipuhelin

Kuluttajapalvelussopimus - milloin toimeksisaajalla oikeus vahingonkorvaukseen

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Mikäli jostain syystä käy niin, että sovittu sopimus tullaan purkamaan tai perumaan, on toimeksisaajalla tietyissä tilanteissa oikeus vahingonkorvaukseen. Kuluttajasuojalain mukaan mikäli itse toimeksisaaja purkaa sopimuksen taikka tilaaja peruuttaa palveluksen, toimeksisaajalla on oikeus saada vastike jo suoritetusta palveluksesta sekä toimenpiteistä, joita hän joutuu suorittamaan sopimuksen purkamisesta tai peruutuksesta huolimatta.

Lisäksi toimeksisaajalla syntyy oikeus saada korvaus muista kustannuksista, joita hänelle on aiheutunut sopimuksen täyttämisestä sekä jotka todennäköisesti tulevat jäämään hyödyttömiksi. Sen lisäksi hänellä on oikeus saada korvaus muista erityisistä kustannuksista, jotka johtuvat sopimuksen peruutuksesta tai purkamisesta.  Muista vahingoista toimeksisaajalla on oikeus saada korvausta, joka on kohtuullinen huomioon ottaen palveluksen hinta, peruutuksen tai purkamisen ajankohta, sopimuksen täyttämiseksi tehdyt toimenpiteet sekä muut seikat. Toimeksi saajalla ei ole kuitenkaan tässä kappaleessa edellä mainittuihin korvauksiin oikeutta, mikäli tilaajan maksuviivästys taikka palveluksen peruuttaminen johtuu yleisen liikenteen tai maksuliikenteen keskeytyksestä, lain säännöksestä tai muusta samankaltaisesta esteestä, jota tilaaja ei kohtuudella olisi voinut voittaa tai välttää.  Vahingonkorvaus tilanteissa on aina hyvä ottaa yhteyttä lakimiespuhelimeen. 

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä yllä olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 0400 4111 43 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Jos tarvitset vain lakineuvontaa, niin soitathan lakipuhelimeen 0600 12 450. Asiakaspalvelu ei anna lakineuvoja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa

 

[chatbot]