Minilex - Lakipuhelin

Kiinteistön myynti ja irtaimisto

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Kiinteistön myynti käsittää lähtökohtaisesti vain itse kiinteistön ja kiinteistöön kuuluvat ainesosat ja tarpeiston. Kiinteistön myynti ei siis koske irtaimistoa - omistaja voi viedä kiinteistöltä irtaimiston vapaasti pois.

Kiinteistön myyntiin kuuluvia ainesosia ovat asuntoon kiinteästi kuuluvat laitteet ja varusteet, joita ei voi irrottaa jättämättä selviä ja rumentavia jälkiä (esimerkiksi kaiteet, pensaat sekä keittiökalusteet). Ainesosalta vaaditaan sekä fyysistä että käyttötarkoituksen yhteyttä kiinteistöön. Tarpeistoa puolestaan ovat esineet, jotka kuuluvat kiinteistön käyttötarkoitukseen (esimerkiksi sälekaihtimet sekä postilaatikko). Tarpeistolta vaaditaan paikallista ja taloudellista yhteyttä kiinteistöön.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »


Selvitä asiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »


Kiinteistön myynti ei siis sisällä irtaimistoa, jollei osapuolten kesken toisin sovita. Mikäli irtaimisto tai osa siitä halutaan myydä kiinteistön mukana, on siitä hyvä mainita kauppakirjassa. Lisätietoa kiinteistön myynnistä ja irtaimistosta saat soittamalla lakipuhelimeen.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa