Minilex - Lakipuhelin

Vahingonkorvaus kiinteistökaupan purkamisessa

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Kiinteistökaupan purkamista ja vahingonkorvausta voi vaatia yhtä aikaa. Vahingonkorvauksen edellytyksenä on huolimattomuus. Ostajan vaatiessa vahingonkorvausta myyjältä, ostajan tulee osoittaa myyjän huolimattomuus. Jos myyjä kykenee osoittamaan, että hän ei ole toiminut huolimattomasti, hän vapautuu vahingonkorvausvastuusta. Todistustaakka on kuitenkin myyjällä.

Vahingonkorvaus suoritetaan täyden korvauksen periaatteen mukaisesti. Vahingonkorvauksena korvattavaksi voi tulla esimerkiksi kaupanteosta tai virheen korjaamisesta aiheutuneet kustannukset. 

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »


Selvitä asiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »


Vahingonkorvausta mahdollista myös sovitella. Sovittelun edellytyksenä on vahingonkorvauksen kohtuuttomuus. Vahingonkorvaus voi olla kohtuuton ottaen huomioon esimerkiksi vahingon aiheuttajan mahdollisuus estää vahinkoa syntymästä.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa