Minilex - Lakipuhelin

Yksityisen elinkeinonharjoittajan edustaminen

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Yksityisenä elinkeinonharjoittajana toimiminen on hallinnoiltaan ja kustannuksiltaan kevyin yrittämisen muoto. Yksityisellä elinkeinonharjoittajalla ei ole toiminnassaan erillisiä hallintoelimiä, kuten hallitusta, hallintoneuvostoa, toimitusjohtajaa tai muuta vastaavaa toimielintä. Yksityisen elinkeinonharjoittajan toiminnan henkilökohtaiseen luonteeseen kuuluu myös se, ettei velvollisuutta erillisten päätösasiakirjojen tekemiseen, joista esimerkiksi näkyisi suostumus tiettyyn toimeen ole.

Yksityisellä elinkeinonharjoittajalla on oikeus, ja toisaalla velvollisuus, tehdä yritystoimintaan liittyvä päätöksenteko itsenäisesti. Toisin sanoen, yksityinen elinkeinonharjoittaja edustaa itse itseään. Tämä on seurausta siitä, että yksityinen elinkeinonharjoittaja on joka tapauksessa henkilökohtaisesti vastuussa kaikista elinkeinotoimintansa velvoitteista.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Yksityisellä elinkeinonharjoittajalla on mahdollisuus käyttää edustajaa valtuuttamalla toinen henkilö toimimaan puolestaan. Valtuutetun asianmukaisesti tekemät sitoumukset sitovat tällöin elinkeinonharjoittajaa samoin, kuin mikäli ne olisivat elinkeinonharjoittajan itsensä tekemiä.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa