Minilex - Lakipuhelin

Yksityinen elinkeinonharjoittaja ja tilintarkastus

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Tilintarkastuksen tarkoituksena on varmistua, että yrityksen tilinpäätös antaa oikean ja riittävän kuvan yrityksen toiminnasta. Lisäksi tarkoituksena on valvoa, että yrityksen päätöksenteko ja hallinto on toteutettu lainmukaisesti. Tilintarkastus on osa yrityksen valvontajärjestelmää.

Aivan pienten yritysten ei tarvitse valita tilintarkastajaa. Tämä koskee muun muassa yksityisiä elinkeinonharjoittajia, jotka on vapautettu tilintarkastusvelvollisuudesta. Kuitenkin tilintarkastajan valitseminen on heillekin mahdollista, mutta ei välttämätöntä.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »


Selvitä asiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »


Jos tilintarkastaja valitaan vapaaehtoisesti, tulee tilintarkastajan olla ammattitutkinnon suorittanut hyväksytty tilintarkastaja eli HT-tilintarkastaja. Tilintarkastajan valinnasta on ilmoitettava kaupparekisteriin. 

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa