Minilex - Lakipuhelin

Yleiset periaatteet: Tiedoksianto verovelvolliselle

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Aivan kuten verovelvollisen on annettava tarpeelliset tiedot veroviranomaiselle, myös veroviranomaisen on tiedotettava verovelvollista laissa määrätyllä tavalla.

Ensinnäkin verotuspäätös, päätös oikaisuvaatimukseen sekä muu asiakirja tulee toimittaa tiedoksi verovelvolliselle.

Verovelvollisella saattaa olla veroasioita hoitavan edustaja tai valtuutettu. Jos tästä on ilmoitettu asianhoitajaksi Verohallinnon asiakasrekisteriin, tulee tiedoksianto toimittaa tälle verovelvollisen lailliselle edustajalle tai valtuutetulle.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Todisteellinen tiedoksianto yhteisölle, yhteisetuudelle ja yhtymälle toimitetaan sen ilmoittamaan osoitteeseen.

Tiedonantoperiaate edistää verovelvollisen oikeusturvaa sekä yhdenvertaista kohtelua. Verovelvollisen on hyvä tuntea oikeutensa, mutta myös velvollisuutensa, jotta verotus tapahtuu sujuvasti ja oikeudenmukaisesti.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa