Minilex - Lakipuhelin

Verotarkastuskertomus

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Verotarkastuskertomus laaditaan verotarkastuksen suorittamisen jälkeen, mikäli erityisistä syistä ei johdu muuta. Verotarkastuskertomus sisältää verotarkastajan selostuksen verovelvolliselle tehdystä verotarkastuksesta sekä verotarkastuksessa huomatuista verotuksen kannalta merkittävistä seikoista. Lisäksi verotarkastuskertomuksessa annetaan ehdotus siitä, millaisiin toimenpiteisiin tarkastuksen perusteella on ryhdyttävä.

Verotarkastuskertomus tulee laatia viivytyksettä. Verotarkastuskertomuksesta on käytävä selville ainakin tiedot tarkastuksen kulusta, tarkastetusta aineistosta, verotukseen vaikuttavista seikoista, tarkastuksella annetusta ohjauksesta, verovelvollisen esittämästä selvityksestä, sovellettavista säännöksistä sekä tarkastajan tekemistä johtopäätöksistä ja niiden perusteluista.

Verotarkastuskertomus laaditaan siis sen jälkeen, kun verotarkastus on suoritettu, ellei erityisistä syistä muuta johdu. Käytännössä verotarkastuskertomus laaditaan kuitenkin aina. Verotarkastuskertomuksesta ja sitä koskevista asioista kannattaa keskustella tarkemmin lakimiehen kanssa. Lisätietoja aiheesta saat tarvittaessa alla olevasta lakipuhelimen numerosta.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä yllä olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 0400 4111 43 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Jos tarvitset vain lakineuvontaa, niin soitathan lakipuhelimeen 0600 12 450. Asiakaspalvelu ei anna lakineuvoja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa

 

[chatbot]