Minilex - Lakipuhelin

Veronalainen tulo tuloverotuksessa

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Veronalaista tuloa ovat, tietyin rajoituksin, verovelvollisen rahana tai rahanarvoisena etuutena saamat tulot.

Luonnollisen henkilön ja kuolinpesän tulo jaetaan kahteen tulolajiin. Ne ovat pääomatulo ja ansiotulo. Tulolähteitä ovat henkilökohtainen tulo, maatalouden tulo sekä elinkeinotulo, joita verotetaan omien säännöstensä mukaisesti. Yhteisön ja yhteisetuuden muuhun tuloon kuin elinkeinotuloon sekä maatalouden tuloon sovelletaan tietyin osin samoja sääntöjä kuin pääomatulon verotukseen. Koska eri lajiset tulot verotetaan eri tavoin, on oleellista, mihin tulolajiin taikka tulolähteeseen tulon kuuluu.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Verovelvollisella on oikeus vähentää tuloistaan niiden hankkimisesta tai säilyttämisestä johtuneet menot. Näitä vähennyksiä kutsutaan luonnollisiksi vähennyksiksi.

Luonnollisten vähennysten lisäksi tuloista on mahdollista tehdä lukuisa määrä muita vähennyksiä. Jos tahtoo selvittää mihin vähennyksiin on oikeutettu, voi tutustua verolainsäädäntöön, tai vaikkapa kysyä neuvoa lakimieheltä.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa