Minilex - Lakipuhelin

Verovapaat sosiaalietuudet

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Useat sosiaalietuudet on jätetty tuloverotuksen ulkopuolelle.

Tällaisia etuuksia ovat muun muassa lapsilisä, toimeentulotuki, asumistuki ja asumislisä sekä asevelvollisen päiväraha ja sotilasavustus.
Myös monet koulutukseen ja työllistymiseen liittyvät etuudet ovat tuloverovapaita, kuten koulumatkatuki, opintotukilain mukainen korkoavustus ja opintolainahyvitys, ammattitutkintostipendi, oppisopimuskoulutuksessa olevan oppilaan valtion varoista saamat taloudelliset edut, poliisikokelaan päiväraha, työttömälle tai vajaakuntoiselle maksettavat työvoimapalveluihin liittyvät kustannusten korvaukset, ylläpitokorvaus ja muut tarkoitetut etuudet sekä luonnollisen henkilön saama palkkatuki, kun tuki käytetään muussa kuin elinkeinotoiminnassa, maataloudessa tai metsätaloudessa.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Myös seuraavat etuudet ovat varovapaita; kansaneläkelain mukainen lapsikorotus, äitiysavustus ja tuki kansainvälisen lapseksiottamisen kustannuksiin, luonnollisen henkilön valtion ja kuntien varoista asunnonkorjaukseen saama avustus, ruokavaliokorvaus ja eläkettä saavan hoitotuki, vammaisuuden perusteella järjestettävistä palveluista saatavat edut, vammaistuki, kuntoutusetuudet sekä ylläpitokorvaus, rintamalisä, ylimääräinen rintamalisä sekä ulkomaille maksettava rintamalisä, rangaistusta suorittavan vangin tai tutkintavangin saama toiminta- tai käyttöraha, hautausavustus sekä tietyt muut etuudet.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa