Minilex - Lakipuhelin

Milloin tulo on elinkeinotuloa?

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Verovelvollisen elinkeinotoiminnasta saamaa tuloa kutsutaan elinkeinotuloksi.

Kun laissa mainitaan elinkeinotoiminta, sillä tarkoitetaan liike- ja ammattitoimintaa. Verovelvollisen harjoittama liike- ja ammattitoiminta muodostaa elinkeinotoiminnan tulolähteen. Verovelvollisella voi olla ainoastaan yksi elinkeinotoiminnan tulolähde. Tässä samassa tulolähteessä verotetaan kaikki verovelvollisen liike- ja ammattitoiminnan tulo. Tulolähteiden erittelyllä on paljonkin merkitystä verotuksen kannalta. Esimerkiksi yhden tulolähteen voitoista ei pääsääntöisesti voi vähentää toisen tulolähteen tappioita.

Veroa maksetaan elinkeinotoiminnan tuloksesta. Elinkeinotoiminnan tulos tarkoittaa verovuoden tuottojen ja kulujen erotusta.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Laissa elinkeinotulojen verotuksesta luetellaan, mitkä tulot ovat nimenomaisesti veronalaista, mitkä taas jäävät veronalaisen elinkeinotulon määritelmän ulkopuolelle. Laki mahdollistaa myös monenlaisten vähennysten tekemisen. Apua verotusasioihin voi pyytää lakimieheltä.

 

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

Aiheeseen liittyvät artikkelit


 

Selaa lakitietoa