Poliisi pysäytti meidät ja antoi sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja ylinopeudesta. Ylinopeus on ok sitä en kiistä. Mutta liikenneturvallisuuden vaarantaminen tuli siitä että joku oli soittanut meistä poliisille ja kertonut että olemme vetäneet luisua paikallisen kaupan pihalla. Saimme sakot siis myös tästä pelkän soittajan kertoman perusteella. Poliisi ei nähnyt tapahtunutta. Aiomme valittaa sakosta. Meitä oli autossa kaksi. Minä ja matkustaja. Matkustaja todistaa minun näkökantani. Kuinka todennäköistä on, että voitamme jutun? soittaja on ainut joka on nähnyt tapahtuman ja meitä on siis kaksi (minä ja kyydissä olija) jotka todistamme asiaa vastaan. Kiitos vastauksestanne!

1 vastaus


Minilex

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei!

Asiassa kannattaa huomioida myös se, että tapahtumanne on mahdollisesti tallentunut kaupan valvontakameraan. Tällainen todiste puhuisi vahvasti syyllisyytenne puolesta, kuten myös muu mahdollinen silminnäkijä.

Tällaiset ”sana sanaa vastaan” –tilanteet ovat hyvin vaikeita todistaa ja näytöltään vaikeita arvioida. Sen vuoksi sakosta valittaminen ja sen seurauksien arvioiminen on hyvin vaikeaa ulkopuolisen silmin.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

 

» Lakipalvelut jopa 40 % edullisemmin - nopeasti ja luotettavasti »