Minilex - Lakipuhelin

Konkurssivarallisuuden myynti ja muutoksenhaku

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Velallinen on saattanut hakea muutosta tuomioistuimen päätökseen, jolla tämä on asetettu konkurssiin. Muutoksenhaku ei kuitenkaan vaikuta konkurssipesän selvittämiseen eikä estä pesänhoitajaa myymästä konkurssipesään kuuluvaa omaisuutta.

Velallisella on tosin oikeus vaatia muutoksenhakutuomioistuinta kieltämään konkurssipesää myymästä omaisuutta enempää kuin se on välttämätöntä tappioiden estämiseksi tai konkurssipesän hallinnon ja omaisuuden hoidon aiheuttamien kulujen maksamiseksi. Tuomioistuimella on myös mahdollisuus antaa muita tarpeellisia myyntiä rajoittavia määräyksiä.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Muutoksenhakutuomioistuimen antamat kiellot ja määräykset ovat voimassa toistaiseksi eli niin kauan kuin tuomioistuin toisin määrää. Muutoksenhakutuomioistuimen ei tulisi kovin helposti määrätä tällaisia myyntikieltoja tai määräyksiä, ainakaan silloin, jos velallisen muutoksenhaun menestyminen ei vaikuta todennäköiseltä.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa