Minilex - Lakipuhelin

Rikoslaki ja tietoturva

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Tietoturva eli tietoturvallisuus tarkoittaa tiedon saatavuuden, luottamuksellisuuden ja eheyden ylläpitämistä. Turvattava tieto voi ilmetä useassa eri muodossa. Näitä ovat esimerkiksi digitaaliset tallenteet, fyysiset tallenteet sekä ihmisten, kuten työntekijöiden omaama tietämys. Tietoturva koskee tiedon suojaamista myös sen siirtämisen aikana. Yhteiskunnan digitalisoitumisen myötä on tietoverkkojen käyttö myös laittoman toiminnan välineenä lisääntynyt, ja suuntaus jatkuu voimakkaana palvelujen siirtyessä yhä etenevässä määrin internetiin.

Valtioiden rajat eivät ole rajoittava tekijä tässä rikollisuudessa. Tietoverkoissa tapahtuvista rikoksista on käytetty eri termejä. Nykyään puhutaan paljon kyberrikollisuudesta, jolla tarkoitetaan samaa kuin tässä yhteydessä määritellyllä tietotekniikkarikollisuudella. Tietotekniikka- ja tietoverkkorikollisuudessa yleisimpänä motiivina on taloudellisen hyödyn saaminen. Tietotekniikkarikoksilla tarkoitetaan sekä tietotekniikkaan ja tietoverkkoihin kohdistuvia rikoksia, että tietotekniikkaa ja tietoverkkoja hyväksi käyttäen tehtyjä rikoksia.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä yllä olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 0400 4111 43 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Jos tarvitset vain lakineuvontaa, niin soitathan lakipuhelimeen 0600 12 450. Asiakaspalvelu ei anna lakineuvoja.


 

Selaa lakitietoa

 

[chatbot]