Minilex - Lakipuhelin

Ostajan oikeus perua kauppa

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Ostotapahtuma merkitsee sopimuksen tekemistä myyjän ja ostajan välillä. Tätä sopimusta ei kumpikaan voi yksipuolisesta muuttaa.

Ostajalla on koti- ja etämyynnissä 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus, eli ostaja voi perua kaupan vaikka tuotteessa ei olisi mitään vikaa. Tämä peruutusehto ei kuitenkaan koske ostajalle varta vasten tehtyä tuotetta / palvelua eikä ääni- tai kuvatallenteita tai sinetöitynä toimitettua tavaraa, jota ei hygieniasyistä voida palauttaa avaamisen jälkeen.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »


Selvitä asiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

Muissa tapauksissa ostoksen voi vaihtaa tai palauttaa vain jos yritys on myöntänyt tuotteelle vaihto- tai palautusoikeuden. Tällaisen oikeuden myöntäminen on yrityksille vapaaehtoista ja yritykset voivat itse määritellä palautuksen ehdot. Monesti vaihto- ja palautusoikeus vaihtelee 8-30 vuorokauden välillä. Yrityksellä on myös oikeus vaatia kuittia nähtäväksi palautustilanteessa.

Kaupan perumisen järeämpi muoto on kaupan purku.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä alla olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 040 663 6051 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa