Minilex - Lakipuhelin

Ostajan oikeudet verkkokaupassa

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Verkkokaupassa tekemäsi ostos kuuluu etämyyntiin, mikä tarkoittaa, että sinulla on lakisääteinen 14 päivän peruutusoikeus. Etämyynnissä ostaja ja myyjä eivät ole samanaikaisesti läsnä, vaan kaupankäynti tapahtuu esimerkiksi internetin tai puhelimen välityksellä. Sinulla on oikeus palauttaa tavara ilman erityistä syytä kahden viikon kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tavaran. On kuitenkin hyvä huomata, että tätä oikeutta ei sovelleta esimerkiksi mittatilaustuotteisiin, ääni- ja kuvatallenteisiin, helposti pilaantuviin tai vanheneviin tuotteisiin sekä sinetöityinä toimitettuihin tuotteisiin, joita terveydellisistä syistä ei voida palauttaa avaamisen jälkeen. Myöskään erilaiset hygieniatuotteet, kuten lääkkeet, jotka eivät ole palautettavissa takaisin myyntiin, eivät kuulu palautusoikeuden piiriin.

Palautettava tavara on lähetettävä myyjälle viimeistään 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä. Voit myös palauttaa tavaran samalla kun teet peruutusilmoituksen. Myyjän on palautettava koko tilauksen summa viimeistään 14 päivän kuluttua peruutusilmoituksen vastaanottamisesta. Myyjällä on kuitenkin oikeus pidättäytyä rahojen palautuksesta, kunnes hän on saanut tavaran takaisin.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä yllä olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 0400 4111 43 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Jos tarvitset vain lakineuvontaa, niin soitathan lakipuhelimeen 0600 12 450. Asiakaspalvelu ei anna lakineuvoja.


 

Selaa lakitietoa

 

[chatbot]