Minilex - Lakipuhelin

Kutsu sulautumisesta päättävään osuuskunnan kokoukseen

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Osuuskunnan kokouksen päättäessä sulautumisesta jäsenet tulee kutsua kokoukseen laissa säädetyllä tavalla. Kutsua sulautumisesta päättävään osuuskunnan kokoukseen ei saa toimittaa ennen sulautumissuunnitelman rekisteröimistä.

Mikäli osuuskunnan kokousta ei vastaanottavassa osuuskunnassa kutsuta koolle, on sulautumisesta ilmoitettava jäsenille samalla tavalla kuin kutsu osuuskunnan kokoukseen toimitetaan. Osuuskunnan jäsen voi kuukauden kuluessa ilmoituksesta kirjallisesti vaatia, että sulautumisesta on päätettävä osuuskunnan kokouksessa.

Mikäli sulautumisesta päätetään osuuskunnan kokouksessa jäsenen vaatimuksesta, ja jos osuuskunnan laissa tarkoitetun ilmoituksen ja osuuskunnan kokouksen välinen aika on vähintään kuukausi, tai säännöissä määrätty pidempi kutsuaika, voidaan vastaanottavassa osuuskunnassa kokouskutsu toimittaa aikaisintaan kahta kuukautta ja viimeistään viikkoa ennen kokousta tai lain mukaista viimeistä ilmoittautumispäivää. Osuuskunnan säännöissä voidaan pidentää lyhyempää määräaikaa ja lyhentää pidempää määräaikaa.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa