Hei,

sain Kiristyskirjeen Hedman Partnersilta, jossa vaativat 1200 euroa Black Sails 1. tuotantokauden laittomasta jakamisesta. Tämä olisi tapahtunut noin 14 kuukautta sitten minun nimissä olevalta IP-osoitteelta. Käytössä on kiinteä nettiyhteys sekä wlan. Yhteyttä säännöllisesti käyttää myös puolisoni.

Miten neuvotte tätä lähestymään? Heitänkö lapun suoraan roskiin ja unohdan vai kuinka menettelemme?

1 vastaus


Minilex

Soita lakimiehelle - 0600 12 450

Hei

Jos tiedät, ettet ole syyllistynyt laittomaan jakamiseen, sinun ei lähtökohtaisesti kuulu maksaa summaa. Siinä tapauksessa sinun kannattaa ottaa yhteyttä Hedman Partnersiin ja ilmoittaa vaatimuksen olevan aiheeton. Näin voi olla kannattavaa toimia myös silloin, kun tiedät jonkun muun henkilön käyttäneen yhteyttäsi mainitun materiaalin jakamiseen.

Jos olet jakanut materiaalia laittomasti etkä maksa, riskinä on, että oikeudenomistaja nostaa kanteen oikeudessa. Jos häviät jutun, mahdollisen hyvityksen tai vahingonkorvauksen lisäksi voit joutua maksamaan myös vastapuolen oikeudenkäyntikulut, jotka saattavat olla huomattavan korkeat.

Koko summan maksamisen lisäksi mahdollisuutena on palkata lakimies, joka voi puolestasi pyrkiä neuvottelemaan korvausvaatimuksen pienemmäksi.

Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
0600 12 450.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 

» Edullisempaa lakipalvelua - jätä yhteydenottopyyntö »