Minilex - Lakipuhelin

Autoveron huojentaminen on mahdollista

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Autoverosta voi saada vapautuksen kokonaan tai osittain.

Huojennuksen antaa tullihallitus silloin, kun tullilaitos kantaisi tai on jo kantanut autoveron. Huojennus annetaan tullihallituksen määräämillään ehdoilla. Huojennusta on itse haettava, ja se myönnetään erityisistä syistä. Verohuojennus toteutetaan alentamalla suoritettua tai suoritettavaa autoveroa, viivekorkoa, veronlisäystä, viivästyskorkoa, jäämämaksua sekä lykkäyksen vuoksi suoritettavaa korkoa tai poistamalla ne kokonaan.

Jos veron määräisi Liikenteen turvallisuusvirasto, hakemuksen ratkaisee Verohallinto. Jos on kyse periaatteellisesti tärkeästä asiasta, Valtiovarainministeriö voi ottaa asian ratkaistavakseen.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »



Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »



Silloin kun Tullilaitos on jo maksuunpannut veron, se voi erityisistä syistä valtiovarainministeriön määräämin ehdoin myöntää hakemuksesta lykkäystä veron maksamiselle. Kuten huojennuksenkin kohdalla, lykkäyksen Liikenteen turvallisuusviraston maksuunpanemalle verolle myöntää Verohallinto. Valtiovarainministeriö voi ottaa myös lykkäysasian ratkaistavakseen.

Kyseisistä päätöksistä ei ole mahdollista valittaa.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi




Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa