Minilex - Lakipuhelin

Autoveron huojentaminen on mahdollista

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Autoverosta voi saada vapautuksen kokonaan tai osittain.

Huojennuksen antaa tullihallitus silloin, kun tullilaitos kantaisi tai on jo kantanut autoveron. Huojennus annetaan tullihallituksen määräämillään ehdoilla. Huojennusta on itse haettava, ja se myönnetään erityisistä syistä. Verohuojennus toteutetaan alentamalla suoritettua tai suoritettavaa autoveroa, viivekorkoa, veronlisäystä, viivästyskorkoa, jäämämaksua sekä lykkäyksen vuoksi suoritettavaa korkoa tai poistamalla ne kokonaan.

Jos veron määräisi Liikenteen turvallisuusvirasto, hakemuksen ratkaisee Verohallinto. Jos on kyse periaatteellisesti tärkeästä asiasta, Valtiovarainministeriö voi ottaa asian ratkaistavakseen.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Silloin kun Tullilaitos on jo maksuunpannut veron, se voi erityisistä syistä valtiovarainministeriön määräämin ehdoin myöntää hakemuksesta lykkäystä veron maksamiselle. Kuten huojennuksenkin kohdalla, lykkäyksen Liikenteen turvallisuusviraston maksuunpanemalle verolle myöntää Verohallinto. Valtiovarainministeriö voi ottaa myös lykkäysasian ratkaistavakseen.

Kyseisistä päätöksistä ei ole mahdollista valittaa.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa