Minilex - Lakipuhelin

Ajoneuvon omistaja suorittaa autoveron

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Vastuu autoveron maksamisesta on ajoneuvon omistajalla.

Autoveron suorittaa se, joka merkitään rekisteriin ajoneuvon omistajaksi. Kun on kyse osamaksukaupasta, verovelvollinen on ajoneuvon haltijaksi merkitty ostaja. Jos ajoneuvon tuo maahan tai valmistaa laissa tarkoitettu rekisteröity asiamies, vastuu verosta on hänellä, ei omistajalla tai haltijalla. Vastuu verosta voidaan tosin siirtää. Siirto tehdään kirjallisella sopimuksella, ja siitä on ilmoitettava veroviranomaiselle.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Ajoneuvo on voitu ottaa käyttöön ilman rekisteröintiä. Verovelvollisen tai verosta vastuussa olevan osoittaminen voi muustakin syystä olla mahdotonta. Tällaisissa tapauksissa verovelvollinen on ajoneuvon käyttöönottaja. Jos käyttöönottajaakaan ei voida osoittaa tai veroa ei saada häneltä perityksi, velvollisuus autoveron maksamisesta on käytössä olevan ajoneuvon omistajalla.

Jos autoverotus tai verolainsäädäntö tuottaa päänvaivaa, neuvoa kannattaa kysyä lakimieheltä.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa