Minilex - Lakipuhelin

Hinnanero ja arvonalennus korvauksen muotoina

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Jos sopimuksen vastapuoli jättää suorituksensa tekemättä, voi toinen osapuoli tehdä katesopimuksen, jolla hän hankkii korvaavan suorituksen muualta. Tällöin korvaavan hankinnan tehnyt osapuoli voi vaatia suorituksensa tekemättä jättäneeltä osapuolelta hinnaneron korvaamista.

Hinnaneron korvaaminen voi sen lisäksi tulla kyseeseen, jos sopimusosapuoli joutuu vastapuolen sopimusrikkomuksen vuoksi myymään oman suorituksensa alempaan hintaan ulkopuoliselle.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Arvonalennuksen korvaaminen on edellistä muistuttava tilanne. Siinä on yleensä kyse siitä, että kaupan purkautumisen johdosta myyjä saa kauppakohteen takaisin arvoltaan alentuneena. Tällaisessa tilanteessa arvonalennus voi tulla korvattavaksi myyjälle.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa