Minilex - Lakipuhelin

Hinnanalennus virheellisen suorituksen seurauksena

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Hinnanalennus tulee kyseeseen vain suorituksen virheellisyyden perusteella. Jos virheen korjaaminen tai uusi toimitus ei tule kyseeseen, konkretisoituu mahdollisuus hinnanalennukseen. Hinnanalennuksesta huolimatta sopimus pysyy muilta osin voimassa. Hinnanalennuksen tarkoituksena on tasoittaa kauppahinta virheellistä suoritusta vastaavaksi. Toisin sanoen hinnanalennuksen avulla ostaja maksaa sen hinnan, minkä hän olisi maksanut virheellisestä tuotteesta.

Ostajalla on pääsääntöisesti aina oikeus saada virheellisen suorituksen perusteella hinnanalennus. Tästä poikkeuksena on kuitenkin huutokauppamyynti; ostajalla ei ole oikeutta hinnanalennukseen, kun tavara on ostettu käytettynä huutokaupasta. 

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Suorituksen virheellisyydestä on reklamoitava ajoissa, jotta hinnanalennusta voidaan vaatia.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa