Minilex - Lakipuhelin

Osuuskunnan selvitystilasta annettava lopputilitys

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Suoritettuaan tehtävänsä on selvitysmiesten viivytyksettä annettava lopputilitys hallinnostaan laatimalla koko selvitysmenettelyä koskeva kertomus. Kertomuksessa tulee olla selostus osuuskunnan omaisuuden jakamisesta.

Kertomukseen tulee liittää tilinpäätöksiä koskevat asiakirjat koko selvitystilan ajalta. Mikäli osuuskunnassa on lain tai sääntöjen mukaan velvollisuus valita tilintarkastaja, on kertomus liitteineen annettava tilintarkastajille. Tilintarkastajien tulee antaa lopputilitystä ja selvitystilan aikaista hallintoa koskeva tilintarkastuskertomus kuukauden kuluessa kertomuksen saamisesta.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Tilintarkastuskertomuksen saatuaan on selvitysmiesten viivytyksettä kutsuttava osuuskunnan jäsenet osuuskunnan kokoukseen, jossa lopputilitys käsitellään.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa