Minilex - Lakipuhelin

Matkustajan velvollisuudet lennolla

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Ennen lentoa jokaiselle matkustajalle suoritetaan lentokentällä turvatarkastus lentoturvallisuuden varmistamiseksi. Turvatarkastukset ovat tarkasti Liikenne- ja viestintäviraston eli Traficomin ohjauksessa ja valvonnassa.

Lennon aikana matkustaja ei saa toiminnallaan vaarantaa lennon turvallisuutta. Matkustajan tulee myös noudattaa käskyjä, jotka lentokoneen miehistö antaa lennon turvallisuuden ja järjestyksen ylläpitämisen vuoksi. Tämä tarkoittaa muun muassa, että matkustajan on istuttava koneessa omalla istumapaikallaan koneen noustessa ja laskeutuessa.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Velvollisuuksien lisäksi matkustajalla on myös tietyissä tilanteissa oikeus avustaa ilma-aluksen päällikköä tai miehistöä näiden pyrkimyksessä pitää yllä järjestystä tai turvallisuutta lennolla (ks. artikkeli Järjestyksen ylläpitäminen lennolla).

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa