Minilex - Lakipuhelin

Tarjouskilpailu julkisista hankinnoista

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Kun on kyse julkisista hankinnoista, hankinta voidaan tehdä ilman tarjouskilpailua vain erityisestä syystä. Tällaisina erityisinä syinä on laissa mainittu muun muassa salassa pidettävät hankinnat ja pääasiallisesti sotilaalliseen käyttöön tulevat hankinnat. Palveluiden osalta esimerkiksi työsopimukset sekä välimies- ja sovittelupalvelut eivät lukeudu julkisten hankintojen soveltamisalaan.

Julkisten hankintojen kilpailuttamista sääntelevät seuraavat periaatteet: olemassa olevien kilpailuolosuhteiden hyödyntäminen, osallistujien tasapuolinen kohtelu, syrjimättömyys, avoimuus ja suhteellisuus.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »


Selvitä asiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

Edellä mainitusta huolimatta tarjouskilpailusta tulee kuitenkin sulkea pois sellainen tarjoaja, jolla ei ole teknisiä, taloudellisia tai muita edellytyksiä hankinnan toteuttamiseksi, tai jos laissa muuten niin edellytetään.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä alla olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 040 663 6051 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa