Minilex - Lakipuhelin

Tarjouksen voimassaoloaika

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Jos tarjouksen tekijä on asettanut määräajan, jonka sisällä vastaus tulee antaa, täytyy vastauksen saapua hänelle määrätyn ajan kuluessa. Ei siis riitä, että vastaus lähetetään tai toimitetaan määräaikana vaan sen tulee lähtökohtaisesti olla tarjouksen tekijän saatavilla määräaikana.

Ellei tarjouksen tekijä ole asettanut määräaikaa, sovelletaan kohtuullista vastausaikaa, joka on tapauskohtainen. Mikäli tarjouksen tekijä on toivonut pikaista vastausta, on hän oikeutettu edellyttämään, että vastaus toimitetaan joko samaa viestintä käyttäen tai muuten yhtä nopeasti.

Jos tarjous on tehty suullisesti, on siihen annettava vastaus välittömästi, ellei tarjouksen tekijä ole antanut pitempää määräaikaa. Ellei vastausta anneta välittömästi tilanteessa, jossa jatketusta määräajasta ei ole sovittu, tarjous raukeaa.

Mikäli tarjous hylätään, se raukeaa ja tarjouksen tehnyt vapautuu sidonnaisuudesta. Toisiin ajatuksiin tulleella kieltäytyjällä ei ole oikeutta sopimukseen, vaikka hän muuttaisi mielensä ennen kuin alkuperäinen määräaika olisi umpeutunut.

- Lakipuhelin neuvoo joka päivä klo 6 - 24 -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa