Minilex - Lakipuhelin

Muutos sopimusosapuolten olosuhteissa

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Sopimusosapuolten olosuhteet eivät välttämättä pysy samankaltaisina sopimussuhteen jatkuessa. Jos olosuhteen muutos vaikuttaa sopimusosapuolen toimintaan siten, että osapuoli ei pysty täyttämään sopimusvelvoitteitaan, sopimuksen muuttaminen tai jopa sopimusvelvoitteiden lakkaaminen voi tulla kyseeseen.

Olosuhteen muutoksen luonne on ratkaiseva, kun arvioidaan muutoksesta sopimukselle aiheutuvia seurauksia. Jos olosuhteiden muutos vaikuttaa ainoastaan osaan sopimusta, ei koko sopimuksen raukeaminen välttämättä tule kyseeseen.

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »


Selvitä asiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit selventävät oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai niiden pahentumisen.

Sopimusta voidaan myös muuttuneiden olosuhteiden johdosta pitää kokonaan tai osittain kohtuuttomana. Tällöin sopimusta tai sen ehtoa voidaan sovitella. Muutos olosuhteissa voi olla myös peruste muuttaa sopimusta.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä alla olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 040 663 6051 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa