Minilex - Lakipuhelin

Ajoneuvoverosta vapaat ajoneuvot

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Kaikista ajoneuvoista ei tarvitse maksaa ajoneuvoveroa.

Ajoneuvoverosta ovat vapaita lain mukaisesti maastavientiä varten vientirekisteröidyt ajoneuvot, ajoneuvolain mukaisesti Suomessa tilapäisesti käytettävät ajoneuvot, ajoneuvolain mukaisesti käytettävät ajoneuvot, joissa on koenumerokilvet, ajoneuvolain mukaisesti siirtoluvan saaneet ajoneuvot, moottoriajoneuvot, joissa käytetään pääasiallisesti puu- tai turveperusteista polttoainetta, sekä lain mukaisiksi museoajoneuvoksi katsastetut ja rekisteröidyt museoajoneuvot

Muita ajoneuvoverosta vapaita ovat C- tai CD-tunnuksella rekisteröidyt ajoneuvot, pelastus ja sairasautot, linja-autot, puolustusvoimien yksin omistamat ja hallitsemat sotilasajoneuvot, joita ei ole merkitty ajoneuvorekisteriin, sellaiset ajoneuvot, jotka omistaa tai joita hallitsee Euroopan yhteisöjen Suomessa sijaitseva toimielin, sekä muut kansainvälisen sopimuksen perusteella verovapaat ajoneuvot. Ajoneuvoveroa ei myöskään suoriteta henkilö-, paketti- tai erikoisautoista, joista verovelvollisena on valtio tai sen laitos, ja joita käyttävät valtio tai sen laitos.

Käyttövoimaveroa ei tarvitse suorittaa lain vaatimukset täyttävistä metaanista koostuvaa polttoainetta käyttävistä henkilö- ja pakettiautoista.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä yllä olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 0400 4111 43 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Jos tarvitset vain lakineuvontaa, niin soitathan lakipuhelimeen 0600 12 450. Asiakaspalvelu ei anna lakineuvoja.


 

Selaa lakitietoa

 

[chatbot]