Minilex - Lakipuhelin

Voiko esiintymiskiellosta valittaa?

» Selvitä asiasi heti - Soita 0600 12 450 »

Jos viranomainen on antanut esiintymiskiellon asiamiehelle tai avustajalle, asiasta on mahdollista hakea muutosta erikseen. Asiamiehelle tai avustajalle asetettu esiintymiskielto on siis valituskelpoinen päätös. Esiintymiskieltoon haetaan muutosta valittamalla.

Esiintymiskiellosta saa valittaa ensinnäkin päämies. Valittaa saa myös se avustaja tai asiamies, jolle esiintymiskielto on langetettu. Avustajalle tai asiamiehelle valitusoikeus on tärkeä erityisesti siitä syystä, että kyse voi olla näiden harjoittamasta elinkeinosta.

» Anna lakipuhelimen neuvoa - Soita 0600 12 450 »Selvitä lakiasiasi heti

Lakiasiat kannattaa aina selvittää heti, ainakin itselle. Lakipuhelimen juristit auttavat sinua selvittämään oikeutesi ja velvollisuutesi sekä antavat neuvoja kuinka sinun tulisi asiassasi toimia. Näin toimimalla estät ennakolta ongelmien ja riitojen syntymisen tai pahentumisen.


Laaja lakimiesverkosto auttaa kaikissa lakiasioissa

Voit olla meihin yhteydessä sekä pienissä että suurissa asioissa. Eri oikeudenalat kattava laaja lakimiesverkosto hoitaa tarvittaessa lakiasiasi alusta loppuun. Etsimme halutessasi juuri sinulle sopivan lakimiehen ja tarkistamme oikeusturvavakuutuksesi soveltuvuuden tai mahdollisuutesi saada julkista oikeusapua valtion varoista. Älä siis jätä asiaasi hoitamatta, vaan soita meille ja anna asiantuntijoiden auttaa.

» Suomen suurin lakipalvelu auttaa - Soita 0600 12 450 »Vaikka esiintymiskiellosta on valitettu, ei se kuitenkaan vaikuta varsinaisen asian käsittelyyn. Asian käsittely ei siis keskeydy, vaikka esiintymiskiellosta valitetaan. Viranomainen voi kuitenkin päättää, että asian käsittely keskeytetään tarvittaessa.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


 

Selaa lakitietoa