Minilex - Lakipuhelin

Lakineuvontaa ilmaiseksi ja puhelimitse

» Lakipuhelin neuvoo - Soita 0600 12 450 »

Minilexillä tarjoamme maksutonta lakineuvontaa verkkopalvelussa, ja edullista lakineuvontaa puhelimessa.

Tarjoamme edullista ja kiinteää minuuttihintaa vastaan suoran yhteyden lakimiehiin lakipuhelinpalvelusta 0600 12 450. Lakipuhelimeen voit soittaa sekä yksityis-, että yritysasioissa. Voitte halutessanne esiintyä myös nimettömänä.

Minilex tarjoaa rajoitetusti myös ilmaista lakineuvontaa. Ilmaiseksi lähettämänne lakikysymys julkaistaan Minilex-palvelussa ja se tulee kaikkien käyttäjien nähtäville, joten etthän ilmaise ilmaista lakineuvontaa käyttäessänne mitään arkaluontoista, henkilökohtaista tai salassapidettävää tietoa. Myöskään ihmisten tai yritysten nimiä, sekä muita yksilöiviä tietoja ei tule kertoa kysymyksessä. 

Palvelu toimii siten, että lähetätte kysymyksenne sähköpostillanne varustettuna Minilex-sivustolle. Tämän jälkeen kysymyksenne tulee Minilexiin lakimiesten nähtäville ja he saattavat vastata lähettämäänne kysymykseen maksutta. Valitettavasti maksuttoman vastauksen saaminen saattaa kestää toisinaan pitkään ja kysymyksiin ei välttämättä vastata ollenkaan. Tämän vuoksi suosittelemme soittamaan edulliseen lakineuvontaamme 0600 12 450. Näin saatte heti suoran yhteyden juristiin.

Kannattaa myös huomata, että lähettämäänne ilmaiseen kysymykseen annettu vastaus ei ole välttämättä kovin kattava, eikä vastauksessa useinkaan voida huomioida kaikkia asiaan vaikuttavia olennaisia seikkoja. Tästä syystä pääsette todennäköisesti huomattavasti parempaan lopputulokseen kääntyessänne suoraan Minilex-lakineuvonnan puoleen puhelimitse. Lakipuhelun aikana usein selviää sellaisia asiassa merkityksellisiä seikkoja, joiden perusteella koko lakiasian luonne saattaa muuttua täysin toisenlaiseksi.

- Lakipuhelin neuvoo aamusta iltaan joka päivä -


Pyydä tarjous lakipalvelusta

 

Jätä sitomaton tarjouspyyntö lakimiehen palkkaamiseksi
Lakimiehet käsittelevät tietojasi luottamuksellisesti, eikä niitä tallenneta
Minilex.fi-palveluun.


 


Selvitämme maksutta, tarvitseeko sinun maksaa lakikulujasi

Tiesitkö, että monissa asioissa lakikulusi ovat katettavissa kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksesta tai julkisesta oikeusavusta. Usein lakikulut voidaan myös vaatia vastapuolen maksettavaksi.

Lähettämällä yllä olevan tarjouspyynnön tai soittamalla asiakaspalveluun 0400 4111 43 saat:

  • maksuttoman selvityksen lakikuluistasi
  • maksuttoman alkukartoituksen asiaasi
  • halutessasi asiaasi erikoistuneen juristin maan kattavasta, laajasta juristiverkostosta.

Jos tarvitset vain lakineuvontaa, niin soitathan lakipuhelimeen 0600 12 450. Asiakaspalvelu ei anna lakineuvoja.


 

Selaa lakitietoa

 

[chatbot]