Mikä on Minilex?

Minilex tarjoaa edullisempaa lakipalvelua helposti ja nopeasti verkon kautta.

Minilexin takana on joukko intohimoisia juristeja ja verkkopalveluosaajia. Olemme aiemmin työskennelleet internet-start-upeissa sekä perinteisissä että moderneissa lakitoimistoissa Suomessa ja USA:ssa jo vuodesta 1996 alkaen ja tiedämme kuinka kallista ja vaikeaa lakiasioiden hoitaminen usein on.

Teimme Minilexin, jotta suomalaiset voivat lukea Suomen lakia selkokielellä ilmaisista lakiartikkeleistamme, saada vastauksia lakimiehiltä maksutta Kysy lakimieheltä -palvelussa ja ostaa lakipalvelut verkosta perinteistä hintatasoa edullisemmin.

Koska lakimiehen palkkaaminen on usein kallista ja vaikeaa, niin suosittelemme soittamaan lakipuhelimeen 0600 12 450, jossa voit keskustella puolueettomasti oikeustieteen maisterin koulutuksen saaneiden lakimiesten kanssa ennen oman lakimiehen palkkaamista.

Keväällä 2017 tuomme uudet edulliset lakipalvelut käyttäjiemme hyödynnettäviksi.

Me Minilexissä haluamme palvella ja selvittää asiakkaiden lakiasiat parhaalla mahdollisella tavalla ja edullisempaan hintaan.

Lakiasioissa pyydämme teitä soittamaan lakipuhelimeen 0600 12 450. Muissa asioissa palvelemme sähköpostitse osoitteessa info (at) minilex.com.

Postiosoitteemme on:
Minilex Oy
PL 329
90101 Oulu


Minilex Oy
Hallituskatu 11 C 44
90100 Oulu